Aanrechtblad

Aanrechtblad

Geen keuken is compleet zonder aanrechtblad. Het aanrechtblad dient altijd van de beste kwaliteit te zijn, zodat deze bestand is tegen veelvuldig gebruik.

Daarnaast moet het oppervlak hygiënisch zijn en is het prettig als deze makkelijk te reinigen is. Bij Keukenbladenconcurrent koopt u altijd een duurzaam aanrechtblad van de hoogste kwaliteit. Bovendien hebben we keuze uit meer dan 60 kleuren! Bekijk snel alle voordelen van een aanrechtblad kopen bij Keukenbladenconcurrent.

Bereken nu uw aanrechtblad
Aanrechtblad

Een aanrechtblad kopen bij Keukenbladenconcurrent.nl

Keukenbladenconcurrent is dé leverancier van keukenbladen, keukenkasten, aanrechtbladen en accessoires. We zijn gevestigd in Etten-Leur en maken uw aanrechtblad met plezier op maat, inclusief uitsparingen, een keukenkraan en wasbak en kookplaat.

Als u uw aanrechtblad besluit te kopen bij Keukenbladenconcurrent, dan kunt genieten van:

  • een levertijd van maar 3 tot 5 werkweken;
  • een zeer ruim assortiment in aanrechtbladen en kleuren;
  • scherpe prijzen van onze outlet;
  • lage bezorgkosten (€75,-).
Diep-aanrechtblad

Wit aanrechtblad of donker: kies uit 63 kleuren

Gaat u een nieuw aanrechtblad kopen, dan is het belangrijk dat de kleur goed aansluit bij de rest van uw keuken en interieur. Bij ons kiest u uit meer dan 60 kleuren; of u nu een licht aanrechtblad wilt of een donker aanrechtblad zoekt. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een prachtige wit aanrechtblad of een aanrechtblad kopen van licht hout.

Past een donker aanrechtblad beter in uw keuken dan een licht aanrechtblad? Kiest u dan bijvoorbeeld voor (donker)grijs, stijlvol zwart of wat dacht u van een uniek bruin aanrechtblad?

Naast diverse kleuren, hebben we ook verschillende opties wat betreft patronen. Zo kunt u een aanrechtblad kopen met marmerlook, met donker hout- of robuust houtlook of een aanrechtblad met granietlook.

Wilt u een kleur of patroon eerst in het echt bekijken zodat u zeker weet dat het bij uw keuken past? Bestel dan gerust een kleurstaal!

Geniet jarenlang met een duurzaam aanrechtblad

Gaat u een aanrechtblad kopen bij Keukenbladenconcurrent, dan koopt u altijd een duurzaam aanrechtblad. Wat maakt dat onze aanrechtbladen zo duurzaam zijn? We maken gebruik van kunststof; dit is ijzersterk materiaal dat ook nog eens gemakkelijk schoon te maken is, ook als u kiest voor een wit aanrechtblad of juist voor zwart.

Kiest u voor kunststof, dan behoudt u ook de kleur en het patroon langer en bespaart u op onderhoud. Echt marmer of hout, bijvoorbeeld, is op een speciale manier bewerkt en moet dus ook op een bepaalde manier onderhouden worden om de levensduur te garanderen. Bij kunststof hoeft dat niet; dat maakt onze aanrechtbladen naast duurzaam ook gebruiksvriendelijk én goed voor de portemonnee op de lange termijn.

Over besparen gesproken: u kunt uw duurzaam aanrechtblad op maat kopen, maar ook eens een kijkje nemen in onze outlet.

Contact opnemen voor uw aanrechtblad

Wilt u graag meer weten over een aanrechtblad kopen bij Keukenbladenconcurrent.nl?

Of wilt u graag advies over of u het beste een licht aanrechtblad, zoals een wit aanrechtblad, of een donker aanrechtblad kunt kopen? Laat het ons weten door een afspraak in te plannen en we helpen u graag verder.

Meer weten?

Heeft u vragen of wilt u meer informatie?

Bekijk veelgestelde vragen

Direct uw keukenblad op maat bestellen?