Veelgestelde vragen

Hoe lang is de levertijd?

We streven ernaar om binnen 20 werkdagen uw bestelling klaar te hebben.

Ik heb gekozen voor levering, wat is daarin jullie werkwijze?

Indien u er voor kiest om uw bestelling door ons te laten leveren zullen wij, zodra uw bestelling geproduceerd is, deze gebruikelijk op een zaterdag afleveren. Levering geschied tot aan de eerste deur op begane grond.

Wat kost een keukenblad?

U kunt de prijs van een keukenblad berekenen met onze rekentool. Na het ingeven van uw wensen krijgt u direct een prijsopgave. Bereken nu uw keukenblad

“Na het ingeven van uw wensen krijgt u direct een prijsopgave” Keukenbladenconcurrent

Hoe wordt mijn spoelbak ingebouwd?

Standaard worden de spoelbakken door ons gemonteerd. Deze zijn vlak ingebouwd in het keukenblad.

Moet ik de spoelbak nog zelf verlijmen?

Wij leveren de spoelbakken normaliter afgemonteerd aan. Indien u de spoelbak niet ingebouwd wenst te hebben, bijvoorbeeld wegens verticaal transport, kunnen wij op aanvraag ook uw spoelbak separaat meeleveren. Geef dit dan aan tijdens het bestelproces.

Komt een hoekblad of U-blad in twee resp. drie delen?

In verband met transport worden de keukenbladen in losse delen geleverd. Met de meegeleverde koppelbouten kunt u de keukenbladen vervolgens eenvoudig aan elkaar monteren.

goedkoopste keukenbladen

Komen jullie ook inmeten en/of monteren?

Doordat u zelf uw keukenblad inmeet en monteert kunnen wij onze prijsstelling zeer scherp houden. Wij kunnen u daarbij dus niet van dienst zijn. Wij adviseren u als u hulp nodig heeft contact op te nemen met een plaatselijk klusbedrijf.

Leveren jullie ook kleuren welke niet op de site staan?

Buiten de kleuren die u op de site terug kunt vinden, kunnen wij u niet voorzien van andere kleuren.

Leveren jullie ook andere materialen dan kunststof keukenbladen?

Wij zijn gespecialiseerd in het vervaardigen van kunststof werkbladen. Onze productieafdeling is er niet op ingericht om andere materialen zoals natuursteen of composiet te verwerken. Derhalve kunnen we deze ook niet leveren.

“Wij zijn gespecialiseerd in het vervaardigen van kunststof werkbladen” Keukenbladenconcurrent

Kunnen jullie onze bestaande of een door ons elders gekochte spoelbak ook inbouwen?

Indien u reeds een spoelbak heeft welke ook in ons assortiment voorkomt, dan kunt u er voor kiezen om door ons enkel de uitsparing te laten maken. Kies bij de keuze voor spoelbak voor "Enkel uitsparing maken" Geef in het veld opmerkingen na voltooiing van de berekening aan welk type spoelbak u heeft. Let op: wij bouwen u spoelbak niet in, dit dient u zelf te doen.

Kan ik ook een kleurstaal aanvragen?

Omdat we de kosten zo laag mogelijk willen houden kunnen we u geen kleurstalen toesturen. Wij maken gebruik van algemeen gehanteerde kleurnummers. Wij adviseren u daarom om bij een lokale keukenzaak de kleuren te bekijken. Als u via ons contactformulier uw postcode doorgeeft kunnen wij u aangeven welke lokale keukenzaak de stalen zou moeten hebben.

Kunnen we eventueel bij jullie langs komen om alles uit te zoeken?

U kunt bij een lokale partner van ons in Etten Leur de kleuren komen bekijken. Zij kunnen u tevens assisteren met de berekening. Maak hiervoor wel een afspraak via het contactformulier. U kunt de afspraak aanvragen voor maandag, dinsdag of donderdag.

Staat uw vraag er niet tussen?

Neem dan contact met ons op.

Direct uw keukenblad op maat bestellen?