Veelgestelde vragen

Hoe lang is de levertijd?

De levertijd bedraagt 20 werkdagen. Wij nemen contact met u op zodra uw bestelling gereed is.

Wat zijn de bezorgkosten?

Wij bezorgen in Nederland (vaste land) uw bestelling voor €75,-.
Naar de waddeneilanden rekenen wij €150,- bezorgkosten.

Leveringen ondanks corona maatregelen?

Ja, wij leveren gewoon uw bestelde keukenbladen. Wij hanteren de RIVM-richtlijnen en kunnen bestellingen bij u op locatie bezorgen.

Ik heb gekozen voor levering, wat is daarin jullie werkwijze?

Indien u er voor kiest om uw bestelling door ons te laten leveren zullen wij, zodra uw bestelling geproduceerd is, deze gebruikelijk op een zaterdag afleveren. Levering geschied tot aan de eerste deur op begane grond.

Wat kost een keukenblad?

U kunt de prijs van een keukenblad berekenen met onze rekentool. Na het ingeven van uw wensen krijgt u direct een prijsopgave. Bereken nu uw keukenblad

“Na het ingeven van uw wensen krijgt u direct een prijsopgave” Keukenbladenconcurrent

Hoe wordt mijn spoelbak ingebouwd?

Standaard worden de spoelbakken door ons gemonteerd. Deze zijn vlak ingebouwd in het keukenblad.

Moet ik de spoelbak nog zelf verlijmen?

Wij leveren de spoelbakken normaliter afgemonteerd aan. Indien u de spoelbak niet ingebouwd wenst te hebben, bijvoorbeeld wegens verticaal transport, kunnen wij op aanvraag ook uw spoelbak separaat meeleveren. Geef dit dan aan tijdens het bestelproces.

Hoekblad

Ik heb gekozen voor een hoek (met uitsparing). Wat wordt bedoelt met 90 of 105?

De varianten 90 en 105 staan voor de grootte van het hoekdeel. Als u vanuit de (fictieve) haakse hoek het hoekblad meet, dan zal het hoekblad tot de naden van de aangrenzende delen ongeveer 90 x 90 cm resp. 105 x 105 cm zijn. Een extra controle die u kan doen is het opmeten van de schuine zijde. De schuine zijde is bij een hoek 90 ongeveer 45 cm groot, bij een hoek 105 is deze 60 cm groot. Let wel op: de genoemde maten kunnen licht afwijken van wat u zelf meet!

Komt een hoekblad of U-blad in twee resp. drie delen?

In verband met transport worden de keukenbladen in losse delen geleverd. Met de meegeleverde koppelbouten kunt u de keukenbladen vervolgens eenvoudig aan elkaar monteren.

Komen jullie ook inmeten en/of monteren?

Doordat u zelf uw keukenblad inmeet en monteert kunnen wij onze prijsstelling zeer scherp houden. Wij kunnen u daarbij dus niet van dienst zijn. Wij adviseren u als u hulp nodig heeft contact op te nemen met een plaatselijk klusbedrijf.

goedkoopste keukenbladen

Leveren jullie ook kleuren welke niet op de site staan?

Buiten de kleuren die u op de site terug kunt vinden, kunnen wij u niet voorzien van andere kleuren.

Leveren jullie ook andere materialen dan kunststof keukenbladen?

Wij zijn gespecialiseerd in het vervaardigen van kunststof werkbladen. Onze productieafdeling is er niet op ingericht om andere materialen zoals natuursteen of composiet te verwerken. Derhalve kunnen we deze ook niet leveren.

“Wij zijn gespecialiseerd in het vervaardigen van kunststof werkbladen” Keukenbladenconcurrent

Kunnen jullie onze bestaande of een door ons elders gekochte spoelbak ook inbouwen?

Indien u reeds een spoelbak heeft welke ook in ons assortiment voorkomt, dan kunt u er voor kiezen om door ons enkel de uitsparing te laten maken. Kies bij de keuze voor spoelbak voor "Enkel uitsparing maken" Geef in het veld opmerkingen na voltooiing van de berekening aan welk type spoelbak u heeft. Let op: wij bouwen u spoelbak niet in, dit dient u zelf te doen.

Kan ik ook een kleurstaal aanvragen?

Op dit moment zijn kleurstalen tijdelijk niet verkrijgbaar. U kunt het beste een lokale keukenzaak bezoeken en daar een kleur uitzoeken. Veelal gebruiken zij dezelfde kleurcodes. De kleurcodes die wij kunnen leveren vindt u op ons kleurenoverzicht.

Kunnen we eventueel bij jullie langs komen om alles uit te zoeken?

U kunt bij een partner van ons in Etten Leur de kleuren komen bekijken. Zij kunnen u tevens assisteren bij het maken van een berekening. U kunt hiervoor langskomen alleen op dinsdagen van 10.00 tot 12.00h en van 14.30 tot 16.30h. Stuur ons een bericht via het contactformulier voor het adres.

Staat uw vraag er niet tussen?

Neem dan contact met ons op.

Direct uw keukenblad op maat bestellen?