Aanrechtblad kopen

Aanrechtblad keuken

Een aanrechtblad in uw keuken vervangen? Simpelweg omdat u toe bent aan een nieuwe uitstraling of omdat uw aanrecht nodig moet worden vervangen omdat deze beschadigd is. Er kunnen verschillende redenen zijn waarom u graag een nieuw aanrechtblad wilt. Hier bestelt u in een paar eenvoudig stappen uw kunststof aanrechtblad op maat. Nergens goedkoper en binnen 20 werkdagen bij u geleverd.

Uw aanrechtblad kopen
Aanrechtblad keuken

Waarom een aanrechtblad voor de keuken

Stel u heeft nu een natuurstenen keukenblad. Prachtig en uniek. Maar het is zo’n rot gezicht als er een scheur is ontstaan of er stukjes uit zijn geslagen doordat er bijvoorbeeld een kopje op het blad is gevallen. Los van het esthetische feit is het ook minder hygiënisch omdat vuil in de scheurtjes kan trekken. Het blad laten repareren kan maar waarschijnlijk blijft u de beschadiging toch zien. Een nieuw natuurstenen blad vervangen is best prijzig. Maar u wilt het wel graag aanpakken en weer genieten van een nette keuken. Dan is het een goed idee om te kiezen voor een kunststof keukenblad.

Tegenwoordig is dit verkrijgbaar in ontzettend veel verschillende kleuren en dessins. Een steen- of houtlook is lastig van echt te onderscheiden en toch geniet u maximaal van de voordelen van een kunststof aanrechtblad.

De voordelen van een aanrechtblad in de keuken

Wat zijn de voordelen van een kunststof aanrechtblad? Het grootste voordeel van een kunststof blad is de prijs. Kunststof bladen zijn de goedkoopste vergeleken met andere materialen. Het is een licht materiaal waardoor het eenvoudig te transporteren is. Omdat het ook nog eens oersterk is, is er een kleine kans dat er beschadigingen optreden (tijdens het transport).

Een kunststof werkblad is verkrijgbaar in talloze soorten en kleuren. Omdat het om decorpapier gaat is er ook geen verschil in prijs wat betreft de kleur die u uiteindelijk kiest. De harde harslaag zorgt voor een waterdicht blad en ook is het niet poreus. Daarbij kent een kunststof werkblad een hoge mate van krasbestendigheid. Eenvoudig opgesomd zijn dit de voordelen:

  • het is een relatief goedkoop type blad
  • het is een licht materiaal en makkelijk te verplaatsen
  • verkrijgbaar is ontzettend veel verschillende kleuren
  • het is een waterdicht keukenblad
  • het is niet poreus waardoor iets niet in het blad kan trekken
  • het kent een hoge mate van krasbestendigheid en slijtvastheid

Wat zijn de randafwerkingen?

Er zijn verschillende manieren om de randen van uw aanrechtblad af te werken.
We hebben ze voor u op een rij gezet:

Randafwerking

Uit welke maten kan ik kiezen voor mijn aanrechtblad?

Wilt u een kunststof aanrechtblad voor in uw keuken kiezen maar wilt u eerst weten of deze maatwerk bladen wel in uw keuken passen? Het plaatmateriaal waar wij mee werken heeft een standaardmaat van 4000 x 1200 mm. Op basis van uw aanvraag verwerken wij dit plaatmateriaal in de juiste afmeting en zorgen voor de gewenste randafwerking die u heeft doorgegeven.

Aanrechtblad 3 meter

Wilt u een aanrechtblad van 3 meter lang? Dan is dat geen probleem aangezien de maximum breedte van een plaat 4 meter is. In een aanrechtblad van 3 meter passen gemakkelijk een gootsteen en kookplaat. Wij zorgen ervoor dat er uitsparingen worden gemaakt als u dit wilt. Dit nemen we stap voor stap door in de configurator.

Aanrechtblad 4 meter

Heeft u een royale keuken en wilt u daarin een aanrechtblad van 4 meter monteren? Dat is mogelijk. U krijgt dan een aanrechtblad van 4 meter aaneengesloten. Door het lichte materiaal is het goed te doen tijdens het transport. Wilt u een langer aanrechtblad dan is dat uiteraard mogelijk maar dan worden de bladen aan elkaar gekoppeld en bestaat het blad niet meer uit één paneel.

Aanrechtblad voor in een hoekkeuken

Wilt u een aanrechtblad voor de hoekkeuken? Ook dat is mogelijk om samen te stellen in onze webshop. Geef aan in welk gedeelte u wilt koken en spoelen. Dan houden we hier rekening mee en maken op deze plekken een uitsparing. Helemaal een compleet blad samenstellen voor uw keuken kan ook. Zo kunt u kranen, kookplaten, achterwanden, profielen en montagemateriaal bij ons aanschaffen.

De voordelen van KeukenBladenConcurrent.nl

Waarom zou u een kunststof aanrechtblad bestellen bij KeukenBladenConcurrent.nl?

  • Nergens anders goedkoper te vinden
  • Uitgebreide keuze uit kleuren en dessins
  • Superieure kwaliteit
  • Snelle levering

Wilt u een aanrechtblad in uw keuken?

Stel uw aanrechtblad voor de keuken samen in een paar eenvoudig stappen. Zo ziet u direct wat een blad ongeveer kost en zult u zelf zien dat er geen andere partij goedkoper is in het leveren van kunststof keukenbladen op maat. Ontdek het zelf en ga aan de slag!

in 8 simpele stappen

Keukenwerkblad bestellen
Meer weten?

Heeft u vragen of wilt u meer informatie?

Bekijk veelgestelde vragen

Direct uw keukenblad op maat bestellen?