Keukenwerkbladen op maat

Keukenwerkbladen op maat

Wilt u een werkblad op maat bestellen? Dit kan natuurlijk ook een werkblad op maat zijn wat u toepast voor een BBQ tafel, barblad of bijvoorbeeld als keukenblad voor uw bijkeuken. Een werkblad op maat van de beste kwaliteit bestelt u bij Keukenbladenconcurrent; keuze uit 63 kleuren en patronen en altijd beschikbaar om uw van advies te voorzien.

Stel uw keukenwerkblad samen
Keukenwerkbladen op maat

Werkblad op maat voor uw keuken

Waarom zou u een werkblad op maat kopen voor uw keuken? Bij een werkblad op maat heeft u een werkblad dat precies voldoet aan al uw wensen en eisen. Zo kunt u altijd een kleur en patroon kiezen die u zelf mooi vindt. Denk bijvoorbeeld aan een zwart werkblad, wit werkblad, een werkblad met houtlook of een prachtig marmerlook werkblad. Onze werkbladen zijn van kunststof en niet van echt te onderscheiden. Bovendien haalt u met een werkblad op maat van Keukenbladenconcurrent altijd een duurzaam product van de beste kwaliteit in huis.

Waarom uw werkblad kopen bij Keukenbladenconcurrent?

Als u besluit uw werkblad te kopen bij Keukenbladenconcurrent, dan brengt dat een hoop voordelen met zich mee. Zo leveren wij altijd de goedkoopste werkbladen van het land en leveren we binnen 3 tot 5 werkweken. Bovendien heeft u keuze uit een groot assortiment en stelt u gemakkelijk in 7 stappen uw werkblad op maat zelf samen.

Een werkblad op maat is bij ons altijd gemaakt van kunststof. Niet alleen gaat dit materiaal lang mee, het heeft ook nog eens de volgende voordelen:

  • het materiaal is zeer stevig;
  • kunststof is onderhoudsarm en eenvoudig schoon te maken;
  • een breed scala aan kleuren is mogelijk;
  • een hoge mate van UV-bestendigheid (tegen verkleuring);
  • een goede prijs-kwaliteitverhouding.

Uw werkblad op maat zelf samenstellen

Ieder werkblad op maat wordt gemaakt van multiplex en is voorzien van een kunststof / HPL slijtvaste toplaag. Aan u om de rest te kiezen. Hoe dik wilt u uw blad hebben? Wat zijn de afmetingen van het werkblad en wilt u een uitsparing voor uw kookplaat, spoelbak en keukenkraan? Doordat wij de kunststof keukenwerkbladen zelf maken, kunnen wij aan vrijwel al uw wensen voldoen. U kunt uw werkblad op maat zelf samenstellen met behulp van onze configurator, maar mocht u er niet uitkomen of specifieke wensen hebben, dan kunt u ook contact met ons opnemen. Wij kijken dan of wij uw ideale werkblad op maat kunnen realiseren.

U kunt kiezen uit een vijftal afwerkingen:

  • HPL multiplex keukenblad 32mm waterkering
  • HPL multiplex keukenblad 32mm dikte ABS rand
  • HPL multiplex keukenblad 38mm dikte ABS rand
  • HPL multiplex keukenblad 50mm dikte ABS rand
  • HPL multiplex keukenblad 60mm dikte ABS rand

Ook heeft u keuze uit diverse kleuren en patronen, die u hier kunt bekijken of bestellen om er zeker van te zijn dat uw keuze bij uw interieur past.

Wit werkblad, gekleurd werkblad of marmerlook werkblad: u bepaalt!

Uw werkblad kopen doet u eenvoudig via onze website door deze samen te stellen in de configurator. Geef uw voorkeuren aan ons door en we gaan in onze fabriek voor u aan de slag. U kunt kiezen uit meer dan 60 kleuren en / of patronen. Doordat we met kunststof werken, zit er altijd wel iets tussen dat u aanspreekt en bij uw keukenstijl past. Heeft u bijvoorbeeld een landelijke of Scandinavische stijl? Dan past een wit werkblad of een blad met houtlook daar goed bij. Is uw stijl modern of industrieel? Dan kan een zwart werkblad of een marmerlook werkblad een perfecte keuze zijn. Betonlook, donker houtlook of een effen kleur vallen ook binnen de mogelijkheden. Bestel gerust een kleurstaal voordat u uw definitieve keuze maakt en kijk ook zeker eens bij onze outlet.

Wilt u meer weten over onze keukenbladen of de kleurencollectie? En wilt u uw werkblad op maat helemaal compleet maken? Bekijk dan ook ons uitgebreide assortiment aan keukenkranen en spoelbakken. Voor de handige klusser is er ook montagemateriaal te bestellen zodat u direct aan de slag kunt als uw keukenwerkblad wordt geleverd.

Heeft u vragen over een werkblad op maat? Neem contact op!

Heeft u nog vragen of specifieke wensen over een werkblad kopen en biedt onze configurator niet voldoende uitkomst voor uw vragen? Neem dan contact met ons op via het contactformulier of stuur ons direct een e-mail inclusief tekening van de idee├źn die u heeft voor uw werkblad op maat.

Meer weten?

Heeft u vragen of wilt u meer informatie?

Bekijk veelgestelde vragen

Direct uw keukenblad op maat bestellen?