Goedkope keukenbladen

Goedkope keukenbladen

Goedkope keukenbladen met kunststof toplaag koopt u bij KeukenBladenConcurrent.nl. De partij in Nederland waar u uw kunststof keukenblad op maat, samenstelt in 7 eenvoudige stappen. Goedkoper vindt u het nergens!

Stel uw goedkope keukenblad samen
Goedkope keukenbladen

Goedkoopste keukenbladen

Uw keukenblad wordt in eigen fabriek gemaakt waardoor u niet te maken heeft met de tussenhandel waardoor wij kunnen garanderen dat wij de goedkoopste keukenbladen partij zijn. Geen verrassingen maar volledig transparant vanwege de configurator die u stap voor stap uw eigen keukenblad laat samenstellen.

Waarom zo scherp geprijsd?

Zoals gezegd leveren wij rechtstreeks aan u, zonder tussenpartij. Dit zorgt ervoor dat wij goedkope keukenbladen aanbieden. Daarnaast wordt een keukenblad gemaakt van multiplex, een stevig en zeer betaalbaar materiaal dat als basis dient voor uw kunststof keukenblad. Wij kiezen bewust voor multiplex omdat dit een watervast materiaal is, in tegenstelling tot spaanplaat. Dat kan problemen veroorzaken met het inbouwen van een spoelbak. Dit willen wij voorkomen en daarom werken wij uitsluitend met multiplex. Vervolgens wordt het keukenblad voorzien van een kunststof slijtlaag. Ook wel HPL genoemd.

Keukenbladen goedkoop bestellen

Wilt u uw keukenbladen goedkoop bestellen? Stel het dan samen in onze configurator en u ziet direct wat uw goedkope keukenblad kost. Kiest u ervoor om het blad daadwerkelijk te bestellen dan krijgt u dit binnen 20 werkdagen geleverd.

Maak uw goedkope keukenblad compleet

U kunt bij ons ook uw spoelbak, keukenkraan, restenbakje en montagemateriaal bestellen. Zo is het voor de handige klusser mogelijk om eenvoudig een nieuw goedkoop keukenblad te bestellen en te monteren.

Meer weten?

Heeft u vragen of wilt u meer informatie?

Bekijk veelgestelde vragen

Direct uw keukenblad op maat bestellen?