Keukenbladen

Keukenbladen op maat

Onze kunststof keukenbladen op maat zijn allemaal vervaardigd van multiplex, voorzien van een slijtvaste toplaag. De kunststof keukenbladen hebben een standaarddiepte van 60 cm. uiteraard zijn andere maten ook leverbaar, met een maximum van 120 cm diep. De keukenbladen kunnen tot maar liefst 400 cm lengte besteld worden. Indien u een afwijkend keukenblad wenst, die bijvoorbeeld qua vorm of afmeting niet met de bestelmodule is te berekenen, kunt u hiervoor contact met ons opnemen voor een specifieke prijsopgave. Uiteraard ook als u aanvullende vragen heeft.

Bereken nu uw keukenblad
Keukenbladen

Modellen

32mm Waterkering
32mm Waterkering

(vanaf €140,- p/m1)

32mm ABS
32mm ABS

(vanaf €155,- p/m1)

39mm ABS
39mm ABS

(vanaf €175,- p/m1)

50mm ABS
50mm ABS

(vanaf €185,- p/m1)

60mm ABS
60mm ABS

(vanaf €200,- p/m1)

Bereken uw keukenblad

Kunststof werkblad op maat

Kunststof werkblad op maat laten maken doet u eenvoudig met behulp van de configurator op onze website. In 7 stappen stelt u uw keukenblad op maat samen. Doordat de processen zijn geautomatiseerd kunnen wij uw werkblad binnen 3-5 weken leveren op plaats van bestemming.

“Binnen 3-5 weken op plaats van bestemming” Keukenbladenconcurrent

Modellen

Kies het gewenste model keukenblad. Standaard kunt u kiezen uit een 5-tal modellen.

 1. HPL multiplex keukenblad 32mm waterkering
 2. HPL multiplex keukenblad 32mm dikte ABS rand
 3. HPL multiplex keukenblad 39mm dikte ABS rand
 4. HPL multiplex keukenblad 50mm dikte ABS rand
 5. HPL multiplex keukenblad 60mm dikte ABS rand

Alle bladen bestaan in de kern uit het materiaal multiplex en zijn voorzien van een slijtvaste HPL / kunststof toplaag. Op basis van uw voorkeur kiest u voor een waterkering of ABS rand en voor een specifieke dikte van het keukenblad. Een ABS rand is een harde PVC rand. Het zorgt voor een goede overgang van de toplaag naar de rand van uw blad en beschermt bijvoorbeeld tegen de krassen van uw riem.

Kunststof keukenblad

Een kunststof keukenblad biedt veel voordelen:

 • Het materiaal is zeer stevig
 • Een breed scala aan kleuren mogelijk
 • Een waterdicht keukenblad
 • Een hoge mate van UV-bestendigheid (tegen verkleuring)
 • Een onderhoudsarm en eenvoudig schoon te maken
 • Een goede prijs-kwaliteitverhouding

Kleurcollectie

Naast het model van uw kunststof keukenblad op maat heeft u keuze uit diverse kleuren en patronen. Denk bijvoorbeeld aan een wit, zwart of grijs keukenblad. Ook zijn er verschillende patronen, denk aan een marmerlook keukenblad of een trendy aanrechtblad beton. En kies voor een natuurlijke uitstraling met een aanrechtblad in houtlook. Bekijk het overzicht voor alle kleurmogelijkheden.

Accessoires en uitsparingen

Het is mogelijk om uw keukenblad op maat samen te stellen. In de configurator krijgt u de mogelijkheid om een uitsparing aan te geven voor uw kraan, spoelbak en of kookplaat. Naast de uitsparingen kunt u in de shop meteen een gewenste keukenkraan, spoelbak en verdere accessoires bestellen.

Vragen over uw keukenblad op maat?

Heeft u specifieke wensen voor uw keukenblad op maat? Stuur ons dan een e-mail met een tekening zodat wij u een prijsopgave kunnen sturen.
Voor andere vragen kunt u vrijblijvend contact met ons op via het contactformulier.

Betaalbare keukendeurtjes bestellen?

Wilt u uw keuken vernieuwen? En bent u ook nog op zoek naar nieuwe en betaalbare keukendeurtjes? Ontdek dan onze shop waar u kunststof keukendeuren op maat kunt bestellen.

kunststof keukenbladen
Meer weten?

Heeft u vragen of wilt u meer informatie?

Bekijk veelgestelde vragen

Direct uw keukenblad op maat bestellen?