Keukenbladen

Keukenbladen op maat

Een keukenblad is een essentieel onderdeel van de keuken. Bij Keukenbladenconcurrent kunt u altijd een keukenblad op maat kopen. Dat gaat verder dan het formaat: u kunt kiezen uit verschillende kleuren. Zo kunt u kiezen voor een licht keukenblad, zoals een wit keukenblad. Liever een donker keukenblad, zoals een zwart of bruin keukenblad? Geen probleem! Bij ons koopt u altijd een duurzaam keukenblad, ongeacht de kleur waar u voor kiest. Lees hier alles over het kopen van een keukenblad bij Keukenbladenconcurrent.nl!

Bereken nu uw keukenblad
Keukenbladen

Modellen

32mm ABS
32mm ABS

(vanaf €160,- p/m1)

39mm ABS
39mm ABS

(vanaf €180,- p/m1)

50mm ABS
50mm ABS

(vanaf €200,- p/m1)

60mm ABS
60mm ABS

(vanaf €220,- p/m1)

32mm Waterkering
32mm Waterkering

(vanaf €175,- p/m1)

Bereken uw keukenblad

Keukenblad: materialen en uitvoeringen

Een keukenblad op maat van Keukenbladenconcurrent is vervaardigd van multiplex, voorzien van een slijtvaste toplaag. Het keukenblad heeft een standaard diepte van 60 cm. Uiteraard zijn andere maten ook leverbaar, met een maximum van 120 cm diep. Het keukenblad kan maar liefst tot 400 cm in lengte besteld worden. Indien u een afwijkend keukenblad wenst, dat bijvoorbeeld qua vorm of afmeting niet met de bestelmodule is te berekenen, kunt u hiervoor langskomen of gebruikmaken van de configurator voor een specifieke prijsopgave. Bovendien kunt u uw keukenblad in diverse kleuren bestellen: een wit keukenblad of een bruin keukenblad, bijvoorbeeld; of kies voor een donker of licht keukenblad in een andere kleur.

“Binnen 3-5 weken op plaats van bestemming” Keukenbladenconcurrent

Kunststof keukenblad: een duurzame keuze

Bij ons koopt u altijd een duurzaam keukenblad van kunststof. Dit materiaal staat bekend om zijn stevigheid en lange levensduur. Bovendien is een dergelijk duurzaam keukenblad erg hygiënisch en gemakkelijk schoon te houden. Wilt u zeker weten dat uw keukenblad in uw keuken past? Laat deze dan op maat maken door Keukenbladenconcurrent. Dit doet u eenvoudig met behulp van de configurator op onze website. In 7 stappen stelt u uw keukenblad op maat samen. Doordat de processen zijn geautomatiseerd kunnen wij uw werkblad binnen 3-5 weken leveren op plaats van bestemming. We nemen hieronder graag onze modellen met u door.

  • HPL multiplex keukenblad 32mm waterkering
  • HPL multiplex keukenblad 32mm dikte ABS rand
  • HPL multiplex keukenblad 39mm dikte ABS rand
  • HPL multiplex keukenblad 50mm dikte ABS rand
  • HPL multiplex keukenblad 60mm dikte ABS rand

Elk duurzaam keukenblad bestaat in de kern uit het materiaal multiplex en is voorzien van een slijtvaste HPL / kunststof toplaag. Op basis van uw voorkeur kiest u voor een waterkering of ABS rand en voor een specifieke dikte van het keukenblad. Een ABS rand is een harde PVC rand. Het zorgt voor een goede overgang van de toplaag naar de rand van uw blad.

Een duurzaam keukenblad biedt naast een lange levensduur en bescherming nog veel andere voordelen:

  • het materiaal is zeer stevig;
  • een breed scala aan kleuren is mogelijk;
  • een hoge mate van UV-bestendigheid (tegen verkleuring);
  • het is onderhoudsarm en eenvoudig schoon te maken;
  • een goede prijs-kwaliteitverhouding.

Wit keukenblad of bruin keukenblad: alle mogelijkheden van kunststof

Naast het model van uw duurzaam keukenblad op maat heeft u keuze uit diverse kleuren en patronen. Houdt u van openheid en ruimte in de keuken? Dan kan een licht keukenblad de voorkeur hebben, zoals een wit keukenblad. Houdt u juist van een moderne keuken, dan kunt u kiezen voor een donker keukenblad. Denk hierbij aan een grijs, zwart of bruin keukenblad. Wat u ook kiest, bij ons kunt u altijd een keukenblad kopen dat perfect past bij uw wensen en uw interieur.

Ook zijn er verschillende patronen, denk aan een marmerlook keukenblad of een trendy blad voor uw aanrecht van beton. Gaat u liever voor een natuurlijke uitstraling? Wat dacht u van een duurzaam keukenblad in houtlook? Deze zijn haast niet van echt te onderscheiden en voorzien uw keuken van een prachtige en eigen uitstraling. Bekijk het overzicht voor alle kleurmogelijkheden.

Accessoires en uitsparingen voor uw keukenblad

Het is mogelijk om uw keukenblad op maat samen te stellen. In de configurator krijgt u de mogelijkheid om een uitsparing aan te geven voor uw kraan, spoelbak en / of kookplaat. Naast de uitsparingen kunt u in de shop meteen een gewenste keukenkraan, spoelbak en verdere accessoires bestellen. Zo maakt u het keukenblad meteen compleet!

Contact opnemen voor uw keukenblad op maat

Heeft u specifieke wensen voor uw keukenblad op maat en kunt u deze niet volledig berekenen met de configurator? Stuur ons dan een e-mail met een tekening zodat wij u een prijsopgave kunnen sturen. Zo weet u precies waar u aan toe bent.

Wilt u uw keuken meteen compleet maken? Dat kan bij Keukenbladenconcurrent: als u nieuwe en betaalbare keukendeuren wilt, dan kunt u deze direct in de shop op maat bestellen.

Heeft u andere vragen, bijvoorbeeld over een donker keukenblad of licht keukenblad of over het materiaal van ons duurzaam keukenblad? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via het contactformulier.

Betaalbare keukendeurtjes bestellen?

Wilt u uw keuken vernieuwen? En bent u ook nog op zoek naar nieuwe en betaalbare keukendeurtjes? Ontdek dan onze shop waar u kunststof keukendeuren op maat kunt bestellen.

Pexels photo 4049990
Meer weten?

Heeft u vragen of wilt u meer informatie?

Bekijk veelgestelde vragen

Direct uw keukenblad op maat bestellen?