Keukenblad hoek

Keukenblad hoek

U wilt graag een nieuw keukenblad in uw hoekkeuken omdat uw huidige nodig aan vervanging toe is. Of omdat u het hoog tijd vindt om uw keuken op te knappen en een eigentijdse uitstraling geven. Zo wordt uw keuken weer een plek waar u graag bent. Het vinden en vervangen van een keukenblad in hoek vorm kan een uitdagende klus zijn. Met de hulp van keukenbladenconcurrent.nl weet u zeker dat u een maatwerk hoek aanrechtblad bestelt die past. U geeft namelijk zelf uw maten op nadat u deze precies heeft ingemeten en binnen 20 werkdagen ontvangt u uw keukenblad.

Bereken de prijs
Keukenblad hoek

Hoek aanrechtblad

Een hoek aanrechtblad stelt u eenvoudig samen door twee losse bladen te bestellen. In de configurator geeft u aan welke kanten van het blad u wilt laten afwerken. Zo kunnen de bladen eenvoudig aan elkaar gekoppeld worden. Natuurlijk voorzien wij u van de benodigde koppelbouten om de bladen goed aan elkaar te verbinden.

Hoe moet je keukenbladen verbinden?

Kiest u voor een hoek keukenblad? Dan zorgen wij dat we een kleine inspring maken waardoor de bladen haaks op elkaar gekoppeld kunnen worden. Met speciale sparingen aan de onderzijde van het blad zorgen we elkaar dat de bouten worden bevestigd. Breng aan de bovenzijde van het blad de kit aan en poets het overtollige weg. Op die manier gaat uw hoek aanrechtblad niet schuiven en komt er geen vuil tussen de bladen.

Koppelbouten
Hoekverbinding

Voordelen van kunststof hoek keukenbladen

Een kunststof hoek aanrechtblad kopen kent veel voordelen, de belangrijkste hebben wij voor u op een rij gezet:

  • Het materiaal is zeer stevig
  • Een breed scala aan kleuren mogelijk
  • Een waterdicht keukenblad
  • Een hoge mate van UV-bestendigheid (tegen verkleuring)
  • Een onderhoudsarm en eenvoudig schoon te maken
  • Het materiaal is licht van gewicht en makkelijk te vervoeren
  • De oppervlakte is niet poreus
  • Een goede prijs-kwaliteitverhouding

Waar moet u rekening mee houden bij een kunststof keukenblad?

Kiest u voor een kunststof hoek keukenblad dan moet u er rekening mee houden dat u geen hete pannen op uw blad kunt zetten. De hitte kan ervoor zorgen dat uw aanrecht smelt of vlekken achterlaat.

Verkrijgbaar in vele kleuren en dessins

Of u nu een zwart, wit of keukenblad met dessin wilt. Wij bieden een uitgebreid aanbod aan kleuren en dessins. Een trendy marmerlook of betonlook keukenblad behoort ook tot de opties. Heeft u liever een natuurlijke uitstraling dan is een houtlook ook een goede mogelijkheid. Ontdek onze uitgebreide kleurcollectie.

Wilt u een hoek aanrechtblad?

Wilt u graag een hoek aanrechtblad en bent u benieuwd wat dit kost? Ga direct aan de slag en doorloop de 6 stappen in de configurator. Naast het keukenblad is het ook mogelijk om via onze shop een keukenkraan, spoelbak en andere accessoires te bestellen. Heeft u specifieke vragen? Neem dan contact met ons op.

Hoekblad hpl steenlook
Meer weten?

Heeft u vragen of wilt u meer informatie?

Bekijk veelgestelde vragen

Direct uw keukenblad op maat bestellen?