Keukenblad vervangen

Keukenblad vervangen

Wilt u uw keukenblad vervangen? U wilt geen nieuwe keuken laten plaatsen, maar kan deze wel een opknapbeurt gebruiken? Overweeg dan om alleen het keukenblad te vervangen. Of misschien is uw keukenblad simpelweg nodig aan vervanging toe. Bestel dan een kunststof keukenblad om uw huidige keukenblad te vervangen.

Stel uw keukenblad samen
Keukenblad vervangen

Keukenblad vervangen

Een voordeel van een nieuw kunststof keukenblad is bijvoorbeeld dat ze goedkoop zijn, goed te onderhouden blijven en verkrijgbaar zijn in ontzettend veel kleurmogelijkheden. Wilt u uw keukenblad vervangen? Stel uw keukenblad samen in 7 stappen.

Keukenblad-met-spoelbak

Aanrechtblad vervangen

Een aanrechtblad vervangen is eenvoudig zelf te doen. Helemaal met een kunststof keukenblad heeft uw keuken in een handomdraai een nieuwe uitstraling. Doordat het om een lichtgewicht materiaal gaat, plaatst u deze eenvoudig. Is de huidige maatvoering van uw keukenblad goed? Houd dan exact deze afmetingen aan als u in de configurator een nieuw blad samenstelt.

Waarop letten bij keukenblad vervangen?

Ga na hoe oud de keuken is. Is deze ouder dan 15 à 20 jaar? Het advies is om niet alleen het keukenblad te vervangen, maar de hele keuken. Keukendeurtjes zullen op korte termijn ook toe zijn aan vervanging en dan is het zonde van uw nieuwe werkblad.

Welk materiaal wilt u graag voor uw keukenblad kiezen? Met een kunststof werkblad bent u veel voordeliger uit dan dat u bijvoorbeeld kiest voor een granieten werkblad. Daarbij komt dat kunststof op vrijwel alle punten goed scoort. Van onderhoud tot kleurkeuze en van sterkte van het materiaal tot gemiddelde levensduur.

Een tip voor het te verwijderen keukenblad. Biedt dit bijvoorbeeld aan op marktplaats. Er is vrijwel altijd iemand in de markt die uw keukenblad wil overnemen. Dat is dan mooi meegenomen bij het kopen van uw nieuwe keukenblad. Lees anders ook eerst onze checklist bij het kopen van een werkblad.

Meer weten over keukenblad vervangen?

Wilt u meer weten over het vervangen van een keukenblad? Bij keukenbladenconcurrent.nl maken wij uw keukenblad op maat waardoor u zeker weet dat het blad perfect in uw keuken past.

Heeft u specifieke vragen? Neem dan contact met ons op. Of stel direct uw kunststof keukenblad op maat samen.

Meer weten?

Heeft u vragen of wilt u meer informatie?

Bekijk veelgestelde vragen

Direct uw keukenblad op maat bestellen?