Keukenbladen marmerlook

Keukenbladen marmerlook

Keukenbladen in marmerlook zijn verkrijgbaar in diverse materialen. Het meest interssant geprijsd is een kunststof keukenblad in marmerlook. Daarbij hoeft de uitstraling zeker niet onder te doen ten opzichte van een ander soort materiaal. Wilt u graag keukenbladen in marmerlook voor uw nieuwe keuken of wilt u uw huidige keuken een nieuwe look geven? Kies dan voor een kunststof keukenblad in marmerlook.

Stel Kunststof keukenblad marmerlook samen
Keukenbladen marmerlook

Marmerlook keukenblad

Chique, stijlvol en opvallend is een marmerlook keukenblad. Er zijn verschillende kleurstellingen mogelijk waarbij de witte variant met zwarte/grijze ader het meest bekend is. Maar ook het zwarte blad met bruine aders is bezig met een opmars.

Heeft u een zwarte of donkere keuken of juist een witte keuken? Dan kan een marmerlook keukenblad echt een aanvulling zijn op uw keuken. Dit blad geeft uw keuken een rijke uitstraling.

Marmer kleuren

Kies uit verschillende marmerlook tinten voor uw nieuwe keukenblad. Bekijk ons complete aanbod aan kleuren voor uw nieuwe aanrechtblad.

Deze beelden dienen als sfeerimpressie. Er kunnen geen rechten aan worden ontleend.

Kunststof marmerlook bladen

Een marmeren aanrechtblad ziet er oogverblindend uit maar heeft een prijzig prijskaartje. Het is een natuurlijk materiaal en is daarom altijd uniek in zijn design. Maar het materiaal is - als het onbewerkt blijft - poreus waardoor vlekken in het blad kunnen trekken.

Het kan alleen daarom al een goede reden zijn om te kiezen voor een alternatief. Een marmerlook kunststof keukenblad. Dit is gemakkelijk schoon te maken. Ook is een kunststof blad water- en slijtvast en heeft het een hoge mate van UV-bestendigheid, waardoor er weinig tot geen verkleuring ontstaat.

Marmerlook aanrechtblad bestellen?

Wilt u uw marmerlook aanrechtblad bestellen in onze webshop? In een paar eenvoudige stappen heeft u uw nieuwe aanrechtblad in marmerlook besteld. Binnen 20 werkdagen zorgen wij dat uw nieuwe blad bij u op locatie wordt bezorgd.

Waarom KeukenBladenConcurrent.nl?

Waarom zou u uw kunststof aanrechtblad bestellen bij KeukenBladenConcurrent.nl?

  • Nergens anders goedkoper te vinden
  • Uitgebreide keuze uit kleuren en dessins
  • Superieure kwaliteit
  • Binnen 20 werkdagen geleverd

Meer weten?

Wilt u graag meer weten over een kunststof keukenblad in marmerlook en heeft u specifieke vragen? Neem dan contact met ons op. Wilt u dit type blad direct bestellen? Ga dan direct naar de configurator en bestel uw blad in 7 eenvoudige stappen. Vergeet ook niet om montagemateriaal en keukenaccessoires uit te kiezen. Zo kunt u uw nieuwe kunststof keukenblad binnen een mum van tijd monteren én compleet maken met een keukenkraan, spoelbak en eventuele lekbak.

Meer weten?

Heeft u vragen of wilt u meer informatie?

Bekijk veelgestelde vragen

Direct uw keukenblad op maat bestellen?