Aanrechtbladen op maat

Aanrechtbladen op maat

Aanrechtbladen op maat uitzoeken doet u bij ons. De KeukenBladenConcurrent biedt een divers assortiment aan kunststof aanrechtbladen. Helemaal op maat samen te stellen via de configurator waardoor u in 7 stappen precies weet waar u aan toe bent. Wilt u het proberen?

Stel uw aanrechtblad samen
Aanrechtbladen op maat

Aanrechtblad op maat

Kies uw aanrechtblad op maat via onze shop. Geef uw afmetingen aan, maar ook of u wilt dat er rekening wordt gehouden met een spoelbak en zo ja, welke? Wij maken ook een kraanuitsparing en uitsparing voor uw kookplaat als u wenst. Is uw aanrechtblad op maat samengesteld? Dan controleert u uw bestelling en is het mogelijk om in de shop nog een keukenkraan, montagemateriaal, profielen en accessoires te bestellen om uw aanrechtblad direct te kunnen monteren als deze bij u wordt geleverd.

Kunststof aanrechtblad prijzen

Wat zijn de kunststof aanrechtblad prijzen? Natuurlijk is dit afhankelijk van de keuzes die u maakt in het bestelproces. Om een idee te geven start het met de keuze die u maakt voor het model keukenblad. Kiest u voor een waterkering dan is dit de goedkoopste. optie. Kiest u voor een ABS rand, dan bent u iets duurder uit. Met een ABS rand kunt u kiezen uit verschillende afwerkingen. Bekijk alle modellen.

Alle prijzen voor de keukenkranen, accessoires etcetera, vindt u direct bij de producten. Bekijk hiervoor de accessoires.

Aanrechtblad 3 meter

Heeft u een aanrechtblad van 3 meter lang nodig? Omdat alle kunststof keukenbladen door onszelf worden gerealiseerd, kunt u tot op de millimeter nauwkeurig aangeven wat u wensen zijn voor de lengte van uw keukenblad. Handig om te weten is dat er onder een keukenblad van 300 cm, 5 traditionele keukenkasten passen van 60 cm breed.

Aanrechtblad 4 meter

Bent u specifiek op zoek naar een aanrechtblad van 4 meter lang? Ook daarvoor kunt u terecht bij de KeukenBladenConcurrent.nl. Onder een keukenblad van 4 meter passen 6 keukenkasten en daarbij kunt u kiezen voor een kast op maat of een paslijst waardoor het aanrecht goed aansluit op uw keukenkasten. Wilt u graag meer advies over het juiste blad voor uw keuken? Neem dan contact met ons op.

Aanrechtblad met waterkering

Wilt u een aanrechtblad met waterkering? Dat behoort tot de mogelijkheden van randafwerkingen waaruit u kunt kiezen in het bestelproces. Vindt u het optisch mooier, praktisch fijner werken of wilt u het juist liever niet? Maak u keuze in de configurator zodat u kiest voor een aanrechtblad op maat dat bij u wensen en voorkeuren past.

Waarom KeukenBladenConcurrent.nl?

Waarom zou u uw kunststof aanrechtblad kopen bij KeukenBladenConcurrent.nl?

  • Nergens anders goedkoper te vinden
  • Uitgebreide keuze uit kleuren en dessins
  • Superieure kwaliteit
  • Binnen 20 werkdagen geleverd

Aanrechtblad op maat bestellen

Wilt u een aanrechtblad op maat bestellen via KeukenBladenConcurrent.nl? Ga dan aan de slag met onze configurator en bestel uw aanrechtblad op maat in 7 eenvoudige stappen. Hier rolt een prijs uit en desgewenst kunt u aanvullende producten toevoegen aan uw winkelmand. Zo monteert u in een handomdraai uw aanrechtblad op maat.

Meer weten?

Heeft u vragen of wilt u meer informatie?

Bekijk veelgestelde vragen

Direct uw keukenblad op maat bestellen?