Kunststof keukenbladen

Kunststof keukenbladen

Kies voor de beste kunststof keukenbladen voor een betaalbare prijs! Een kunststof keukenblad is verkrijgbaar in ontzettend veel kleuren en in uw gewenste maat worden gemaakt. En dat voor een goede prijs. Het is niet voor niets dat daarom veel mensen kiezen voor een kunststof keukenblad.

Eenvoudig uw keukenblad samenstellen?

Kunststof keukenblad heet ook wel HPL

Een kunststof keukenblad wordt ook wel een HPL keukenblad genoemd. Dit staat voor High Pressure Laminate. De kunststof keukenbladen van keukenbladenconcurrent.nl bestaan uit multiplex, voorzien van een kunststof toplaag. Dit is een slijtlaag waardoor uw keukenblad stevig en onderhoudsarm is. De randafwerking van onze keukenbladen zijn voorzien van een waterkering of ABS rand. Een ABS rand is een harde PVC rand wat ervoor is om krassen tegen te gaan. Denk aan de krassen die uw riem kunnen veroorzaken. Door de hoge mate van krasbestendigheid van de ABS rand wordt dit zoveel mogelijk beperkt.

Keuken werkbladen

Voordelen van kunststof keukenbladen

De voordelen van kunststof keukenbladen zijn:

  • goedkoop
  • minder kwetsbaar tegen stoten in vergelijking met keramiek
  • verkrijgbaar in talloze kleuren
  • licht materiaal
  • hoge mate van krasbestendigheid
  • niet poreus

Waar moet u rekening mee houden bij een kunststof keukenblad?

Kiest u voor een kunststof keukenblad dan moet u er rekening mee houden dat u geen hete pannen op uw blad kunt zetten. De hitte kan ervoor zorgen dat uw aanrecht smelt of vlekken achterlaat.

Kunststof werkblad op maat

Wilt u een kunststof werkblad op maat laten maken? Stel deze dan samen in onze configurator op de website. In slechts 7 eenvoudige stappen stelt u uw keukenblad samen. Naast vorm en kleur (wat dacht u van een betonlook blad?) kunt u ook aangeven waar u uitsparingen wilt hebben. Denk aan een uitsparing voor uw spoelbak, keukenkraan of kookplaat. Ook ziet u direct wat uw keukenblad kost, zo heeft u geen verrassingen achteraf.

Meer weten?

Heeft u vragen of wilt u meer informatie?

Bekijk veelgestelde vragen

Direct uw keukenblad op maat bestellen?