Keukenblad 80 cm diep

Keukenblad 80 cm diep

Wilt u graag een keukenblad van 80 cm diep? Het kan lastig zijn om een keukenblad te vinden dat voldoet aan uw verwachtingen. Doorgaans is een keukenblad 60 of 70 cm diep. Bij keukenbladenconcurrent.nl maken wij alle kunststof keukenbladen op maat. Daardoor kunnen wij iedere kleur of dessin in ons assortiment verwerken op uw gekozen maatwerk keukenblad.

Kies uw keukenblad 80 cm diep
Keukenblad 80 cm diep

Waarom een keukenblad van 80 cm diep?

Bent u lang en wilt u niet gebogen aan uw keukenblad werken? In keukenland zijn er diverse leveranciers die werken met verschillende kasthoogten zodat u een keuken heeft die bij u past. Daarnaast biedt een extra diep keukenblad de mogelijkheid om accessoires en keukentools binnen handbereik te hebben.

Een tweede overweging om te kiezen voor een keukenblad van 80 cm diep is omdat u bijvoorbeeld leidingwerk achter uw keuken wilt plaatsen, in plaats van dit te moeten verwerken in de kasten, wat ten koste gaat van de opbergruimte. Een andere optie is om dit te verwerken in de muren waardoor u hogere kosten heeft voor het uithakken en verwerken in de muur. Een goedkopere oplossing kan zijn om de keuken voor het leidingwerk te plaatsen en te kiezen voor een extra diep keukenblad.

Tip van ons: kies niet voor een te diep keukenblad waardoor u op uw tenen moet staan om erbij te kunnen.

Kleuren en accessoires

Alle kunststof keukenbladen van keukenbladenconcurrent zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren. Kiest u voor een hout- of steenlook keukenblad of gaat u voor een egale kleur? Bekijk ons kleurenpalet aan mogelijkheden.

Wilt u ook graag alvast een uitsparing voor uw keukenkraan, spoelbak of kookplaat? Geef het aan als u uw keukenblad via onze shop samenstelt. Naast het samenstellen van uw keukenblad kunt u ook meteen een keuze maken uit het uitgebreide aanbod aan keukenkranen, spoelbakken en benodigde montagemateriaal om uw keukenblad op de juiste manier te plaatsen.

Uw keukenblad 80 cm diep bestellen?

Wilt u uw keukenblad 80 cm diep direct bestellen? Dit kan via onze configurator. Stel uw blad samen in slechts een paar stappen. Nergens vind u een betere prijs dan via keukenbladenconcurrent.nl.

Heeft u vragen neem dan contact met ons op.

Pexels photo 7614610
Meer weten?

Heeft u vragen of wilt u meer informatie?

Bekijk veelgestelde vragen

Direct uw keukenblad op maat bestellen?