Kunststof aanrechtblad houtlook

Kunststof aanrechtblad houtlook

Wilt u een kunststof aanrechtblad houtlook voor een warme sfeer in uw keuken? Bestel dan het beste en goedkoopste kunststof aanrechtblad in houtlook bij Keukenbladenconcurrent.nl. Geef uw keuken een nieuwe look of is het simpelweg nodig omdat uw huidige keukenblad beschadigd is? Bestel nu uw nieuwe aanrechtblad.

Bereken de prijs
Kunststof aanrechtblad houtlook

Keukenblad in houtlook

Een keukenblad in houtlook is een goede keuze omdat een houtlook vrijwel altijd samen gaat met andere materialen. De natuurlijk uitstraling geeft direct een warme touch aan de keuken. Verschillende houtkleuren hebben wij in het assortiment. Zo is er altijd een kleur die past bij uw wensen.

De voordelen van kunststof aanrechtblad

Wat zijn de voordelen van een kunststof aanrechtblad? Allereerst scheelt het in prijs, in vergelijking tot bladen gemaakt van andere materialen. Ze zijn het goedkoopste in hun soort. Daarbij is het een enorm licht materiaal waardoor het gemakkelijk te vervoeren en monteren is. Ondanks dat het zo licht is, is het ook beresterk.

Een kunststof aanrechtblad wordt gemaakt van een multiplex basis waarop een decorpapier wordt geperst en met een kunststof toplaag wordt afgemaakt. Omdat het decorpapier betreft, maakt het niet uit welke kleur of dessin u kiest. Zo is een houtlook even duur als een steen- of marmerlook. De harde harslaag zorgt ervoor dat het aanrechtblad waterdicht en niet poreus is.

Kort opgesomd zijn dit de belangrijkste voordelen:

  • goedkoop materiaal
  • licht materiaal en makkelijk te verplaatsen en monteren
  • verkrijgbaar in talloze kleuren
  • het oppervlak is waterdicht en niet poreus
  • het heeft een hoge mate van krasbestendigheid en slijtvastheid

Onderhoud van kunststof keukenblad

Om zo lang mogelijk te genieten van uw kunststof keukenblad neemt u deze iedere dag af met een vochtige doek. Daarna maakt u het schoon met een sopje van afwasmiddel of groene zeep. Pak een vochtige schone doek om het zeep te verwijderen en tot slot maakt u het blad droog met een schone doek.

Wees voorzichtig met agressieve schoonmaakmiddelen en in het bijzonder met staalwol of schurende middelen. Dit kan voor blijvende schade aan uw blad zorgen.

De voordelen van KeukenBladenConcurrent.nl

Waarom zou u een kunststof aanrechtblad in houtlook bestellen bij KeukenBladenConcurrent.nl?

  • Nergens anders goedkoper te vinden
  • Uitgebreide keuze uit kleuren en dessins
  • Superieure kwaliteit
  • Snelle levering

Wilt u graag een kunststof aanrechtblad houtlook?

Bent u er over uit dat u graag een kunststof aanrechtblad in houtlook wilt bestellen? Doorloop dan de webshop en in een paar eenvoudige stappen heeft u uw eigen aanrechtblad samengesteld. Ziet u direct wat het kost. En rekent u direct af zodat wij aan de slag gaan om uw blad te maken en komen hem binnenkort bij u afleveren.

Keukenblad houtlook
Meer weten?

Heeft u vragen of wilt u meer informatie?

Bekijk veelgestelde vragen

Direct uw keukenblad op maat bestellen?