Kunststof aanrechtblad

Kunststof aanrechtblad

Kies voor een kunststof aanrechtblad als u een kwalitatief, sterk en betaalbaar keukenblad wilt. Is uw keukenblad nodig aan vervanging toe omdat deze is beschadigd? Of wilt u uw keuken een nieuwe look geven? Dan is het aanpassen van een keukenblad gemakkelijk geregeld. Nergens vindt u een kunststof aanrechtblad dat goedkoper is dan bij ons en binnen 20 werkdagen wordt ‘ie bij u afgeleverd.

Kunststof aanrechtblad samenstellen
Kunststof aanrechtblad

Waarom een kunststof aanrechtblad kiezen?

Als u hiervoor al een kunststof aanrechtblad heeft gehad hoeven wij u waarschijnlijk niet uit te leggen waarom een kunststof blad zo’n goed idee is. Het enige argument wat een aantal jaren gold is dat het een neppe uitstraling kon hebben. Natuurlijk hebben ook wij de afgelopen jaren niet stilgestaan en weten daarom een kunststof aanrechtblad af te leveren met dezelfde look-and-feel als een houten, stenen of marmerlook blad. Het is lastig van echt te onderscheiden en tegelijkertijd geniet u van de vele voordelen van een kunststof aanrechtblad.

De voordelen van kunststof aanrechtblad

Een kunststof aanrechtblad heeft veel voordelen. Ten eerste scheelt het enorm in prijs als je een kunststof aanrechtblad vergelijkt met bladen die van andere materialen zijn gemaakt. Goedkoper vindt je ze niet! Ook is een kunststof aanrechtblad enorm licht van gewicht, waardoor het makkelijk te plaatsen is. Laat dit je echter niet voor de gek houden: kunststof is ontzettend stevig! Dat komt doordat een kunststof aanrechtblad gemaakt is van multiplex waarop decorpapier wordt geperst met een kunststof toplaag en een harde harslaag. Door de harslaag, is de kunststof aanrechtblad niet poreus en is het waterdicht.
Niet alleen maakt dit het aanrechtblad heel sterk, je kunt dankzij het decorpapier ook nog eens kiezen uit allerlei kleuren en dessins. Denk aan marmerlook, steenlook of houtlook. Genoeg voordelen, dus!

Verschillende randafwerkingen mogelijk

Er zijn verschillende manieren om de randen van uw aanrechtblad af te werken.
We hebben ze voor u op een rij gezet:

Randafwerking

Uit welke maten kan ik kiezen voor mijn aanrechtblad?

Wilt u een kunststof aanrechtblad voor in uw keuken kiezen maar wilt u eerst weten of deze maatwerk bladen wel in uw keuken passen? Het plaatmateriaal waar wij mee werken heeft een standaardmaat van 4000 x 1200 mm. Op basis van uw aanvraag verwerken wij dit plaatmateriaal in de juiste afmeting en zorgen voor de gewenste randafwerking die u heeft doorgegeven.

De voordelen van KeukenBladenConcurrent.nl

Waarom zou u een kunststof aanrechtblad bestellen bij KeukenBladenConcurrent.nl?

  • Nergens anders goedkoper te vinden
  • Uitgebreide keuze uit kleuren en dessins
  • Superieure kwaliteit
  • Snelle levering

Een kunststof aanrechtblad kopen?

Wilt u weten wat een kunststof aanrechtblad bij ons kost? Stel in een paar eenvoudige stappen uw aanrechtblad op maat samen. U vindt het nergens anders goedkoper! Ontdek het zelf en ga meteen aan de slag.

Kunststof aanrechtblad
Meer weten?

Heeft u vragen of wilt u meer informatie?

Bekijk veelgestelde vragen

Direct uw keukenblad op maat bestellen?