Kunststof keukenblad betonlook

Kunststof keukenblad betonlook

Een kunststof keukenblad in betonlook uitgevoerd voor een stoere uitstraling van uw keuken. Het kan zomaar op uw wensenlijst staan en via KeukenBladenConcurrent stelt u uw ideale betonlook kunststof keukenblad samen. In het assortiment zijn een paar betonlook uitvoeringen opgenomen.

Stel Kunststof keukenblad betonlook samen
Kunststof keukenblad betonlook

Stoere keuken met betonlook keukenblad

Een betonlook keukenblad is stoer en een tikje rauw. Tegelijkertijd oogt het ook heel natuurlijk en het laat zich goed combineren met verschillende kleurstijlen en materialen. Heeft u een tijdloze keuken die u graag eens onder handen wilt nemen, zonder de hele keuken te vernieuwen? Overweeg dan een kunststof keukenblad betonlook om uw keuken een nieuwe uitstraling te geven. Kies voor een rechte randafwerking of een waterkering. Een rechte randafwerking benadrukt het strakke karakter van een keuken. Terwijl een waterkering vooral voor gemak zorgt omdat water minder goed de kans krijgt om op uw keukenkasten en vloer terecht te komen. Ontdek de betonlook kleurmogelijkheden.

Kunststof keukenblad betonlook

Een kunststof keukenblad in betonlook geeft een industriële en robuuste uitstraling aan uw keuken. Heeft u een eenvoudige tijdloos ogende keuken en wilt u wel iets anders? Geef uw keuken dan een metamorfose door een nieuw kunststof keukenblad in betonlook te kiezen. Zo heeft uw keuken direct een compleet nieuwe uitstraling en geniet u van de voordelen van een duurzaam kunststof aanrechtblad.

Betonlook kleuren voor uw aanrechtblad

Kies uit verschillende betonlook kleuren voor uw nieuwe aanrechtblad. Van licht tot donkergrijs of heeft u liever een bruine tint? Ook deze is verkrijgbaar. Bekijk ons complete aanbod aan kleuren voor uw nieuwe aanrechtblad.

Betonlook keukenblad in kunststof

Een betonnen aanrechtblad ziet er schitterend uit maar kent nogal wat praktische ongemakken. Zo trekken er gemakkelijk(er) vlekken in het blad en is het materiaal kwetsbaar voor barstjes en scheuren. Daarbij is het erg zwaar om te plaatsen en is de oppervlakte poreus. Kies daarom voor een betonlook keukenblad alternatief. Een kunststof keukenblad dat gemakkelijk kan worden schoongemaakt. Een blad dat water- en slijtvast is en een hoge mate van UV-bestendigheid kent waardoor er weinig tot geen verkleuring ontstaat. Daarbij komt dat een kunststof keukenblad veel vriendelijke geprijsd is dan een betonnen keukenblad.

Waarom KeukenBladenConcurrent.nl?

Waarom zou u uw kunststof aanrechtblad bestellen bij KeukenBladenConcurrent.nl?

  • Nergens anders goedkoper te vinden
  • Uitgebreide keuze uit kleuren en dessins
  • Superieure kwaliteit
  • Binnen 20 werkdagen geleverd

Bestel uw kunststof keukenblad beton

Wilt u graag meer weten over een kunststof keukenblad in betonlook uitvoering en heeft u specifieke vragen? Neem dan contact met ons op. Of wilt u dit type blad direct bestellen? Ga dan direct aan de slag in onze configurator en bestel uw blad in 7 eenvoudige stappen. Vergeet ook niet om montagemateriaal en keukenaccessoires uit te kiezen. Zo kunt u uw nieuwe kunststof keukenblad binnen een mum van tijd monteren én compleet maken met een keukenkraan, spoelbak en eventuele lekbak.

Meer weten?

Heeft u vragen of wilt u meer informatie?

Bekijk veelgestelde vragen

Direct uw keukenblad op maat bestellen?