Spoelbak in keuken

Spoelbak in keuken

In de keuken is een spoelbak onmisbaar. Een spoelzone waar u groenten kunt spoelen, de waterkoker vult en uw handen wast. Wilt u graag een nieuw keukenblad op maat bestellen én direct een mooie spoelbak erbij bestellen? Dit kan bij KeukenBladenConcurrent.nl.

In het online bestelproces kiest u welke spoelbak u graag wilt en geeft u precies aan waar u een uitsparing wilt laten maken.

Kies uw keukenblad met spoelbak
Spoelbak in keuken

Waaraan denken bij het kiezen van een spoelbak?

Als u een spoelbak in de keuken kiest, waar kunt u dan op letten om te weten of u een goede keuze maakt? Wij helpen u vast op weg. Tip 1, kies geen te kleine spoelbak want dat zorgt iedere dag weer voor frustratie.

Hoe vaak gebruikt u uw spoelbak voor handelingen als het wassen van groenten? Hoe groot is het vergiet dat u hiervoor gebruikt? Of maakt u hiervoor gebruik van de spoelbak zelf? Hoe groter de spoelbak, des te meer water er gebruikt wordt om uw groenten te spoelen.

En hoe ziet uw keuken eruit? Misschien wilt u wel gaan voor een gewaagde kleur spoelbak, maar is uw keuken dat ook. Dan kan het soms beter zijn om te kiezen voor een RVS spoelbak, zodat deze geen onnodige aandacht trekt en daarmee geen afbreuk doet aan de totale uitstraling van de keuken.

Spoelbak in keuken

Inbouwspoelbak

Door de inbouwspoelbak direct bij uw keukenblad op maat te bestellen, monteren wij deze direct. Zo heeft u bij oplevering van het blad meteen een goed geplaatste inbouwspoelbak. Met extra positief pluspunt dat u uw keukenblad snel kunt monteren. Eventueel nog een kookplaat plaatsen in de aangegeven uitsparing, de naden afkitten en uw keukenblad kan er jaren tegenaan.

Keuze uit spoelbakken

In onze webshop heeft u keuze uit verschillende soorten spoelbakken. Van enkele spoelbak tot dubbele spoelbakken. Ook heeft u keuze voor de vorm. Rond, vierkant, rechthoekig en eventueel met afgeronde hoeken. En wilt u graag eens iets anders? Kies dan niet voor een RVS spoelbak, maar bijvoorbeeld voor een zwarte of goudkleurige spoelbak. En kiest u voor gekleurde spoelbak in keuken, weet dan dat u bij ons ook terecht kunt voor bijpassende kleur keukenkranen.

Meer weten over een spoelbak in de keuken?

Wilt u een keukenblad met spoelbak bestellen? Stel deze dan eenvoudig samen via onze configurator. In 7 stappen wordt u door het proces geloodst. Bent u tevreden met uw blad? Plaats de bestelling en binnen 20 werkdagen komen wij uw keukenblad leveren.

Wilt u graag meer weten over de spoelbakken uit ons assortiment dat u graag wilt toepassen in een nieuw keukenblad op maat? Neem dan contact met ons op en wij helpen u graag verder.

Meer weten?

Heeft u vragen of wilt u meer informatie?

Bekijk veelgestelde vragen

Direct uw keukenblad op maat bestellen?