Keukenblad met spoelbak

Keukenblad met spoelbak

Een keukenblad met spoelbak in één keer bestellen zodat u zeker weet dat er geen problemen ontstaan. Daarom bestelt u bij KeukenBladenConcurrent.nl.
Wij leveren kunststof keukenbladen met geïntegreerde spoelbak. Stel uw gewenste keukenblad samen in de configurator en kies direct uw spoelbak uit.

Kies uw keukenblad met spoelbak
Keukenblad met spoelbak

Keukenblad met spoelbak

Een keukenblad met spoelbak is tegenwoordig niet alleen in RVS maar ook in kleuren zoals goud, brons, of donkergrijs verkrijgbaar. Denk ook aan een mogelijkheid voor het inbouwen van een dubbele spoelbak of een spoelbak met lekbak. Deze mogelijkheden bieden wij in onze shop. Standaard worden alle spoelbakken vlak ingebouwd.

Keukenblad-met-spoelbak

Spoelbak en lekbak

Ideaal kan het zijn om te kiezen voor een spoelbak met lekbak. Hierin kunt u gemakkelijk bijvoorbeeld groenten laten uitlekken, en kunt u ook gewoon nog uw handen wassen. Of kies optioneel voor een restenbakje in uw spoelbak. Zo kunt u afval zoals aardappelschillen makkelijk kwijt en ligt uw spoelbak niet vol afval. Of u kunt bijvoorbeeld bevroren groenten hierin laten uitlekken.

Spoelbakken in verschillende vormen en maten

Spoelbakken zijn via onze shop verkrijgbaar in verschillende vormen en maten. De meest compacte spoelbak is 40x40 cm en de grootste spoelbak in ons assortiment is een dubbele spoelbak en is 80 cm breed.
Van strakke vierkante en rechthoekige spoelbakken tot ronde spoelbakken of een spoelbak met afgeronde hoeken. Ontdek het assortiment spoelbakken in stap 5 van het bestelproces.

Keukenblad met spoelbak bestellen?

Wilt u een keukenblad met spoelbak bestellen? Stel deze dan eenvoudig samen via onze configurator. In 7 stappen wordt u door het proces geloodst. Bent u tevreden met uw blad? Plaats de bestelling en binnen 20 werkdagen komen wij uw keukenblad leveren.

Heeft u vragen?
Heeft u vragen of specifieke wensen die u niet kunt invullen via de configurator? Neem dan contact met ons op en wij bekijken of wij uw wensen toch kunnen uitvoeren.

Meer weten?

Heeft u vragen of wilt u meer informatie?

Bekijk veelgestelde vragen

Direct uw keukenblad op maat bestellen?