Werkblad 70 cm diep

Werkblad 70 cm diep

Wilt u graag een werkblad 70 cm diep bestellen? Stel uw gewenste werkblad tot op de mm nauwkeurig samen via onze configurator en ontvang deze uiterlijk 20 werkdagen later op uw gewenste afleveradres.

Kies uw werkblad 70 cm diep
Werkblad 70 cm diep

Kunststof blad van 70 cm diep

Een kunststof blad met een diepte van 70 cm diep, of wellicht liever 80 of 90 centimeter? Voor ons geen enkel probleem want wij maken uw werkblad op maat.

In een keuken is de ideale reikwijdte 60 cm. Dit heeft o.a. te maken met de lengte van het lichaam en de armlengte, waardoor dit een prettige reikwijdte is en daarmee alles goed te pakken is. Soms kan het een wens zijn om een verdiept werkblad te kiezen, zodat u meer ruimte heeft om spullen kwijt te kunnen op het aanrecht of werkblad.

Diepte aanrechtblad

Wilt u graag meer weten over de ideale diepte van een aanrechtblad? Bekijk onze pagina diepte aanrechtblad en ontdek wat het beste bij u past.

Werkblad 90 cm diep

Een werkblad diepte van 90 cm is ook mogelijk via ons bestelproces. Geef uw gewenste afmetingen op in de configurator en wij realiseren uw kunststof werkblad op maat, waarbij 90 cm ook tot de mogelijkheden behoort. En dat voor een heel nette prijs!

Kleuren en accessoires

De kunststof keukenbladen zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en ook kunt u direct kiezen uit keukenkranen, spoelbakken en benodigde montagemateriaal om uw keukenblad op de juiste manier te plaatsen.

Wilt u graag een hout- of steenlook keukenblad of liever een egale kleur? Bekijk ons kleurenpalet aan mogelijkheden. Er is vrijwel altijd een kleurmogelijkheid die past bij uw keuken of tafelonderstel.

Handig om te weten is dat u in onze configurator kunt kiezen voor een uitsparing voor de kraan, spoelbak en kookplaat. Kiest u uw spoelbak via onze shop? Dan leveren wij u het werkblad inclusief gemonteerde spoelbak.

Uw werkblad 70 cm diep bestellen?

Wilt u uw werkblad 70 cm diep direct bestellen? Dit kan via onze configurator. Stel uw blad samen in slechts een paar stappen. Nergens vind u een betere prijs dan via keukenbladenconcurrent.nl.

Heeft u vragen neem dan contact met ons op.

Werkblad 70 cm diep
Meer weten?

Heeft u vragen of wilt u meer informatie?

Bekijk veelgestelde vragen

Direct uw keukenblad op maat bestellen?