Werkblad boven wasmachine en droger

Werkblad boven wasmachine

Wat is er niet handiger dan een werkblad boven de wasmachine en droger? Ideaal om de wasmiddelen, strijkijzer en andere huishoudelijke spullen een plekje te geven. Een werkblad dat precies boven deze apparaten past, bestelt u eenvoudig op maat in onze configurator.

Nergens vindt u een werkblad dat goedkoper en beter van kwaliteit is dan bij Keukenbladenconcurrent. Dat komt omdat u zelf het blad inmeet, samenstelt in de shop en zelf monteert. Daardoor kunnen we de prijzen zo interessant geprijsd houden. Bestel uw blad en binnen 3-5 weken staan we bij u op de stoep.

Bereken uw werkblad boven de wasmachine >
Werkblad boven wasmachine

Kunststof werkblad boven de wasmachine en droger

Kies voor een lichtgewicht materiaal dat tegelijkertijd oersterk is. Dat is kunststof. Een ideaal materiaal als werkblad omdat het prettig is in onderhoud, niet zwaar is en enorm aantrekkelijk gekeken naar de prijs-kwaliteitverhouding.

U kunt ervoor kiezen om het werkblad los op de apparaten te laten rusten. Vind u het een prettiger idee om de plaat te bevestigen? Overweeg dan om muurprofielen te bevestigen waar het blad in kan rusten. Lees de complete checklist over het kiezen van een werkblad.

Een kunststof werkblad kan in verschillende kleuren worden gekozen en daarom is er altijd wel een werkblad dat past bij de uitstraling van uw ruimte. Voor een nette prijs geniet u van een fatsoenlijk werkblad boven de wasmachine en droger.

Werkblad boven wasmachine

Voordelen van een kunststof werkblad

Even op een rij wat de voordelen van een kunststof werkblad zijn:

 • het is een relatief goedkoop type blad
 • het is een licht materiaal en makkelijk te verplaatsen
 • verkrijgbaar is ontzettend veel verschillende kleuren
 • het is een waterdicht keukenblad
 • het is niet poreus waardoor iets niet in het blad kan trekken
 • het kent een hoge mate van krasbestendigheid en slijtvastheid

Welke kleur gaat het worden?

In onze shop kunt u uit een groot scala aan kleuren kiezen. Tinten die van licht naar donker verlopen en alles daar tussenin. Houtlook, betonlook of marmerlook behoren ook tot de mogelijkheden.

En wilt u bepaalde kleuren in het echt bekijken? Voor slechts €30 inclusief verzending sturen wij u 3 kleurstalen op. Bestelt u uw blad bij ons en geeft u de stalen weer retour? Dan brengen wij dit bedrag in mindering op de bestelling

Kleurencollectie

Waarom bestellen bij KeukenBladenConcurrent.nl?

Waarom zou u een kunststof werkblad bestellen bij KeukenBladenConcurrent.nl?

 • Nergens anders goedkoper te vinden
 • Uitgebreide keuze uit kleuren en dessins
 • Superieure kwaliteit
 • Binnen 3-5 weken geleverd
 • Klanten geven ons een 9,0/10

Wilt u een werkblad boven uw wasmachine maken?

Bestel dan uw werkblad op maat in een paar eenvoudige stappen. Nergens vindt u een goedkoper kunststof blad op maat. Ontdek het zelf en ga aan de slag. Zodat u binnenkort geniet van een werkblad boven uw wasmachine en droger.

Heeft u specifieke vragen of komt u ergens niet uit dan kunt u altijd contact met ons opnemen.

Wilt u ook meteen uw keukendeuren vervangen om voor een zachte prijs uw keuken een compleet nieuwe uitstraling te geven? Neem dan een kijkje op de site van keukendeurenconcurrent.nl. Ook hier stelt u eenvoudig zelf uw keukendeuren en -laden samen.

Ga naar keukendeurenconcurrent.nl >

Mocht u dit alles liever in het echt bekijken, dan kan dat ook. In onze showroom in Etten-Leur (Noord-Brabant) kunt u alle kleurenstalen en materialen bekijken, zodat u zeker weet dat u de juiste keuze maakt.

Werkblad-wasmachine-en-droger
Meer weten?

Heeft u vragen of wilt u meer informatie?

Bekijk veelgestelde vragen

Direct uw keukenblad op maat bestellen?