Goedkoopste aanrechtblad

Goedkoopste aanrechtblad

Het goedkoopste aanrechtblad voor uw keuken? Zoek niet verder want bij KeukenBladenConcurrent.nl vindt u gegarandeerd de goedkoopste aanrechtbladen. Met ons uitgebreide aanbod aan mogelijkheden stelt u uw ideale aanrechtblad samen.

Stel aanrechtblad samen
Goedkoopste aanrechtblad

Aanrechtbladen prijzen

Wat de aanrechtbladen prijzen zijn, dat varieert per type model. Het goedkoopste model is de 32mm dikte met waterkering randafwerking. Deze begint vanaf €90,- p/m. Kiest u liever voor een ABSrand, dan begint dit vanaf €95,- p/m. Bekijk het overzicht van ons 5-tal modellen randafwerking.

Afhankelijk van uw verdere wensen wordt de prijs bepaald. Wilt u graag een uitsparing voor uw spoelbak, kookplaat en keukenkraan of hoeft u dit helemaal niet? En aan hoeveel zijden moet uw keukenblad een randafwerking krijgen. Maakt u uw aanrechtblad compleet met spoelbak en keukenkraan? Dit zijn uiteraard belangrijke producten met toegevoegde waarde voor de functionaliteit van uw blad.

Het voordeel van de configurator is dat u precies kunt zien hoeveel uw samengestelde aanrechtblad kost. Zo krijgt u geen verrassingen achteraf.

Kunststof aanrechtbladen

Al onze bladen zijn kunststof aanrechtbladen. Dit is ook één van de redenen waarom wij het goedkoopste aanrechtblad kunnen aanbieden. De multiplex bladen zijn voorzien van een HPL slijtvaste toplaag. Dit is veel goedkoper dan natuurlijke producten zoals graniet.
Daarnaast leveren wij onze kunststof aanrechtbladen op maat, rechtstreeks aan u, dit is voordeliger.

Bent u op zich naar een koopje? Bekijk dan onze outlet, hierin staan zeer scherp geprijsde werkbladen.

Waarom bestellen bij KeukenBladenConcurrent.nl?

Waarom zou u uw aanrechtblad bestellen bij KeukenBladenConcurrent.nl?

  • Nergens anders goedkoper
  • Uitgebreide keuze uit kleuren en dessins
  • Superieure kwaliteit
  • Binnen 20 werkdagen geleverd

Aanrechtblad bestellen

Wilt u een aanrechtblad bestellen? Bestel dan uw goedkoopste aanrechtblad via onze configurator en in 7 stappen weet u hoeveel uw blad kost. Gegarandeerd nergens anders goedkoper te vinden.

Meer weten?

Heeft u vragen of wilt u meer informatie?

Bekijk veelgestelde vragen

Direct uw keukenblad op maat bestellen?