Zwart aanrechtblad

Zwart aanrechtblad

Bent u op zoek naar een zwart aanrechtblad en wilt u uw keuken graag een upgrade geven? Stijlvol, tijdloos en betaalbaar. Ontdek de zwarte aanrechtbladen uitgevoerd in kunststof van Keukenbladenconcurrent.nl.

Uw keukenblad samenstellen
Zwart aanrechtblad

Zwart aanrechtblad voor ton-sur-ton look?

Heeft u een zwarte keuken of overweegt u om uw keuken te vernieuwen en bijvoorbeeld de keukenkasten te wrappen in zwarte folie? Creëer een prachtige ton-sur-ton look door daarbij te kiezen voor een zwart aanrechtblad. Gewaagd maar enorm stijlvol. Daarbij is zwart tijdloos en gemakkelijk met allerlei andere kleuren en materialen te combineren.

Een mogelijk nadeel van een zwart keukenblad is dat stof er goed op te zien is. In principe wordt een keukenblad regelmatig schoon gemaakt als er eten op wordt klaargemaakt en er wordt gekookt. Daarom is het voor velen geen nadeel te noemen.

Waarom een kunststof keukenblad kopen?

Een kunststof aanrechtblad kopen kent veel voordelen, de belangrijkste hebben wij voor u op een rij gezet. Zo is het zeer licht materiaal, waardoor het gemakkelijk te verplaatsen en monteren is. Het is heel sterk materiaal dat jarenlang meegaat! Bovendien werken wij een kunststof keukenblad af met een harslaag, waardoor het waterdicht is - wel zo fijn! Ook kent een kunststof keukenblad van Keukenbladenconcurrent.nl een hoge mate van UV-bescherming. Hierdoor zal het blad niet verkleuren. Omdat we decorpapier gebruiken, kunt u kiezen uit veel verschillende kleuren en looks die niet van echt te onderscheiden zijn. Het verschil? Het prijskaartje! Een kunststof keukenblad is ontzettend voordelig ten opzichte van ander materiaal, zonder in te leveren op kwaliteit.

Zwart als keukentrend

Het ligt er maar helemaal aan hoe de stijl van uw keuken is. Zwart kan daarom een tijdloze uitstraling hebben en tegelijkertijd is zwart helemaal van nu. Wilt u graag een zwarte keuken maar twijfelt u nog over een zwart aanrechtblad daarbij? Een stijlvolle combinatie kan ook zijn om te kiezen voor een wit of marmerlook kunststof keukenblad. De combinatie zwart wit doet het er goed, daar bent u niet snel op uitgekeken.

Onze kleurencollectie

Ontdek onze uitgebreide kleurencollectie aan keukenbladen. Bij ons kunt u kiezen uit een diversiteit aan zwart gekleurde keukenbladen. Van zwarte marmerlook tot zwart met een kleine spikkel of een zwarte natuursteenlook. Bekijk onze kleuren om een goede indruk te krijgen van de mogelijkheden voor uw keuken.

Kleurencollectie

Meer weten over een zwart aanrechtblad?

Al onze keukenbladen zijn gemaakt van kunststof en zijn eenvoudig samen te stellen en online te bestellen in onze shop. Heeft u toch nog specifieke vragen over uw zwarte keukenblad? Neem dan contact met ons op.

Aanrechtblad zwart
Meer weten?

Heeft u vragen of wilt u meer informatie?

Bekijk veelgestelde vragen

Direct uw keukenblad op maat bestellen?