Bijkeuken werkblad

Bijkeuken werkblad

Niets zo handig als een bijkeuken. In Nederland een favoriete ruimte in het huis. Omdat er zo lekker veel in kan worden opgeborgen. Erg praktisch en functioneel. Een bijkeuken met werkblad dat doet, wat het moet doen. Zorgen dat erop gewerkt kan worden, spullen op kunnen staan én dat er wat geknoeid kan worden. Om het vervolgens eenvoudig schoon te maken.

Een bijkeuken is de ideale plek voor het bewaren van huishoudelijke artikelen. Het kan dienen als voorraadkast. Soms is het de plek voor de wasmachine en droger. En ook is het vaak dé plek voor de frituurpan. Geen stank in huis, maar wel lekker warm en droog staan bij het klaarmaken van de frietjes. Daarvoor is het ook erg functioneel om een goed aanrechtblad in de bijkeuken te hebben.

Bereken uw werkblad voor de bijkeuken
Bijkeuken werkblad

Welk aanrechtblad in de bijkeuken kiezen?

Bij Keukenbladenconcurrent kunt u terecht voor kunststof keukenbladen. Een lichtgewicht materiaal dat oersterk is en waar u jarenlang plezier van heeft. Kunststof keukenbladen zijn enorm populair omdat er vrijwel niets tegenop kan wat betreft prijs-kwaliteitverhouding.
Een kunststof werkblad voor in de bijkeuken is dan ook een interessante keuze. U krijgt een betaalbaar werkblad dat met de talloze soorten en kleuren aan te passen is naar uw wensen. Zo heeft u voor een nette prijs toch een fatsoenlijk blad in uw bijkeuken.

Voordelen van een kunststof werkblad

Zoals gezegd is een kunststof werkblad verkrijgbaar in ontzettend veel soorten en kleuren. Het uiterlijk wordt bepaald door het het decorpapier dat onder de harslaag wordt geplaatst. Er is dan ook geen verschil in prijs wat betreft de kleur die u uiteindelijk kiest. De harde harslaag zorgt voor een waterdicht blad en ook is het niet poreus. Daarbij kent een kunststof werkblad een hoge mate van krasbestendigheid. Handig om de voordelen op een rijtje te zien:

 • het is een relatief goedkoop type blad
 • het is een licht materiaal en makkelijk te verplaatsen
 • verkrijgbaar is ontzettend veel verschillende kleuren
 • het is een waterdicht keukenblad
 • het is niet poreus waardoor iets niet in het blad kan trekken
 • het kent een hoge mate van krasbestendigheid en slijtvastheid

Welke randafwerking wilt u?

Waarvoor gaat u het werkblad hoofdzakelijk gebruiken? En wat vind u fijner en/of mooier? U kunt kiezen uit een tweetal randafwerkingen. Een werkblad met waterkering of met een ABS (rechte hoek) afwerking. De rechte hoek kan worden opgedikt van 32 mm tot 60 mm dik.
Het voordeel van een waterkering is dat water niet heel makkelijk over de rand kan sijpelen. Door het opstaande randje blijft het water daarover hangen. Voor een strak en glad resultaat kunt u er ook voor kiezen om een rechte hoek (ABS) te kiezen. Er is geen verschil in kwaliteit.

Waarom bestellen bij KeukenBladenConcurrent.nl?

Waarom zou u een kunststof aanrechtblad bestellen bij KeukenBladenConcurrent.nl?

 • Nergens anders goedkoper te vinden
 • Uitgebreide keuze uit kleuren en dessins
 • Superieure kwaliteit
 • Binnen 3-5 weken geleverd
 • Klanten geven ons een 9,0/10

Wilt u een aanrechtblad in uw bijkeuken?

Stel uw aanrechtblad voor de bijkeuken samen in een paar eenvoudig stappen. Krijg meteen te zien wat uw nieuwe blad kost. Er zal geen andere partij zijn die goedkoper is in het leveren van kunststof keukenbladen op maat. Ontdek het zelf en ga aan de slag!

Hoekblad hpl steenlook
Meer weten?

Heeft u vragen of wilt u meer informatie?

Bekijk veelgestelde vragen

Direct uw keukenblad op maat bestellen?