Keukenbladenfabriek

Keukenbladenfabriek

Voor de goedkoopste en beste kwaliteit kunststof keukenbladen bent u bij ons als keukenbladenfabriek aan het juiste adres. Wij maken zelf kunststof aanrechtbladen op maat. Of het nu gaat om een blad voor een rechte keuken, hoekkeuken of een kookeiland. Stel uw blad eenvoudig samen via de configurator en we gaan voor u aan de slag.

Stel uw keukenblad samen
Keukenbladenfabriek

Kunststof keukenbladen uit keukenbladenfabriek

Vanuit onze kleinschalige keukenbladenfabriek maken wij zelf kunststof keukenbladen en leveren die bij u af. Onze bladen bestaat uit multiplex, voorzien van een kunststof toplaag. Hierdoor kan het aanrecht jarenlang mee om het extra stevig is én onderhoudsarm. Dagelijks een doekje erover heen om het blad af te nemen en klaar bent u.

Randafwerking

Er zijn verschillende randafwerkingen mogelijk. Zo kunt u kiezen uit een waterkering of een rechte ABS rand. Afhankelijk van uw wensen te variëren tussen 32 en 60 mm dikte van het blad. voor een verfijnde of juist robuuste uitstraling. Wat u wilt!

De voordelen van KeukenBladenConcurrent.nl

De voordelen van kunststof keukenbladen zijn:

  • goedkoop
  • minder kwetsbaar tegen stoten in vergelijking met keramiek
  • verkrijgbaar in talloze kleuren
  • licht materiaal
  • hoge mate van krasbestendigheid
  • niet poreus

Goed om te weten

Kiest u voor een kunststof keukenblad dan moet u er rekening mee houden dat u geen hete pannen op uw blad kunt zetten. De hitte kan ervoor zorgen dat uw aanrecht smelt of vlekken achterlaat.

Kleurcollectie

We bieden een uitstraling scala aan kleuren om uw favoriete keukenblad samen te stellen. Denk bijvoorbeeld aan een wit, zwart of grijs keukenblad. Ook zijn er verschillende patronen, denk aan een marmerlook keukenblad of een trendy aanrechtblad beton. En kies voor een natuurlijke uitstraling met een aanrechtblad in houtlook. Bekijk het overzicht voor alle kleurmogelijkheden.

Accessoires en uitsparingen

Omdat u een keukenblad rechtstreeks uit een keukenbladenfabriek bestelt, is het ook eenvoudig om direct de gewenste uitsparingen door te geven. Denk aan een kraangat, spoelbak en/of kookplaat uitsparing.

Om uw blad compleet te maken leveren wij de meest uiteenlopende accessoires en montagemateriaal. Zo kunt u uw nieuwe blad eenvoudig zelf monteren.

Keukenblad bestellen bij keukenbladenfabriek

Wilt u een kunststof keukenblad op maat bestellen bij een professionele keukenbladenfabriek? Stel dan uw blad eenvoudig samen via de configurator. Maak uw aanrecht compleet met bijbehorende accessoires, montagemateriaal en kranen in onze shop. U ziet direct de totaalprijs, dus geen verrassingen meer achteraf. Ga aan de slag!

Keukenbladenfabriek
Meer weten?

Heeft u vragen of wilt u meer informatie?

Bekijk veelgestelde vragen

Direct uw keukenblad op maat bestellen?