Beige keukenblad

Beige keukenblad

Helemaal van nu, een beige keukenblad in een ton-sur-ton keuken. Licht, fris en sfeervol zijn de beige keukens. Om uw keuken een betaalbare upgrade te geven, bieden wij kunststof beige keukenbladen. Ontdek de verschillende opties voor uw nieuwe keukenblad.

Bekijk alle kleuren
Beige keukenblad

Beige aanrechtblad, helemaal van nu

Het is helemaal terug van weggeweest. Een beige aanrechtblad in de keuken. Zwart en donker wordt langzaamaan ingeruild voor lichte tinten. Ook de lichte keukenkasten komen weer terug en geven een lichte en frisse uitstraling aan uw woning. Is uw keukenblad aan vervanging toe en wilt u dat graag interessant geprijsd houden? Ontdek dan een beige kunststof aanrechtblad bij Keukenbladenconcurrent.

Stel eenvoudig uw keukenblad op maat samen. Kies uw vorm, de randafwerking en kleur. En wilt u graag een uitsparing voor uw spoelbak en kookplaat om daar een compleet nieuw keukenblad van te maken? Ook dat kan!

Waarom een kunststof keukenblad kopen?

Een kunststof beige aanrechtblad kopen kent veel voordelen, de belangrijkste hebben wij voor u op een rij gezet:

 • Het materiaal is zeer stevig
 • Een breed scala aan kleuren mogelijk
 • Een waterdicht keukenblad
 • Een hoge mate van UV-bestendigheid (tegen verkleuring)
 • Een onderhoudsarm en eenvoudig schoon te maken
 • Een goede prijs-kwaliteitverhouding

Welke randafwerking wilt u?

Waarvoor gaat u het werkblad hoofdzakelijk gebruiken? En wat vind u fijner en/of mooier? U kunt kiezen uit een tweetal randafwerkingen. Een werkblad met waterkering of met een ABS (rechte hoek) afwerking. De rechte hoek kan worden opgedikt van 32 mm tot 60 mm dik. Ook is de diepte van het blad uiteraard naar wens te bepalen. Door een blad te verdiepen kan het zijn dat u geen leidingwerk in de muur hoeft te verwerken, budget tip van ons.

Het voordeel van een waterkering is dat water niet heel makkelijk over de rand kan sijpelen. Door het opstaande randje blijft het water daarover hangen. Voor een strak en glad resultaat kunt u er ook voor kiezen om een rechte hoek (ABS) te kiezen. Er is geen verschil in kwaliteit.

De voordelen van KeukenBladenConcurrent.nl

Waarom zou u een kunststof aanrechtblad bestellen bij KeukenBladenConcurrent.nl?

 • Nergens anders goedkoper te vinden
 • Uitgebreide keuze uit kleuren en dessins
 • Superieure kwaliteit
 • Binnen 3-5 weken geleverd
 • Klanten geven ons een 9,0/10

Meer weten over een beige keukenblad?

Bent u benieuwd of een beige keukenblad iets is voor uw keuken? Of wilt u graag weten wat u kwijt bent aan een keukenblad dat volledig voldoet aan uw wensen? Doorloop de configurator stap-voor-stap en laat u positief verrassen.

Heeft u specifieke vragen of komt u ergens niet uit dan kunt u altijd contact met ons opnemen.

Wilt u ook meteen uw keukendeuren vervangen om voor een zachte prijs uw keuken een compleet nieuwe uitstraling te geven? Neem dan een kijkje op de site van keukendeurenconcurrent.nl. Ook hier stelt u eenvoudig zelf uw keukendeuren en -laden samen.

Ga naar keukendeurenconcurrent.nl >

Mocht u dit alles liever in het echt bekijken, dan kan dat ook. In onze showroom in Etten-Leur (Noord-Brabant) kunt u alle kleurenstalen en materialen bekijken, zodat u zeker weet dat u de juiste keuze maakt.

Hoekkeuken renoveren nieuw werkblad
Meer weten?

Heeft u vragen of wilt u meer informatie?

Bekijk veelgestelde vragen

Direct uw keukenblad op maat bestellen?